Jeg er Lisa Tjalve.

Bloggen om krop og klang

Om mig

Lisa Tjalve skriver om sundhed og velvære indenfor

KROP & KLANG.

Lisa beskriver sin erfaring og sit arbejde på en ærlig måde til dig som gerne vil inspireres og blive klogere igennem hendes mange års erfaring indenfor netop dette område. En afbalanceret krop giver god klang , det vil sige, at en god grounding inde i dig selv giver et væsentlig bedre afsæt på alle livets felter også til en bedre klang.

En stresset og overfladisk hverdag med et hektisk åndedræt giver dårlig velvære og dårlig klang. Her på bloggen læser du om den vejrtrækning og de kropsøvelser der er gode lige netop for dig, om sund mad, afbalancerende smoothies, kosttilskud, motion, kropsøvelser, kloge bøger, meditation, undervisning, beroligende musik og meget mere.

Jeg er uddannet diplom operasanger (kandidat i sang) fra Hochschule für Musik Köln i Tyskland. Efterfølgende fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Sideløbende tog jeg en privat sanglærer uddannelse ved Podium Seidler-Winkler I Tyskland med særligt fokus på funktionel stemmetræning og de 2 åndedrætstyper. I løbet af min karriere blev det tydeligt, at den særlige gave jeg har fået med mig er at formidle det autentiske udtryk enten som solist eller som lærer. Jeg startede mine studier i Østrig og Tyskland og fortatte min karriere som solist primært i Tyskland hvor jeg nåede at bo i 19 år.  Alle de år “ude” har præget mig utrolig meget, både sprogligt, musikalsk, kulturelt set og i min leve/være-måde. Det tog mig mange år at føle mig “hjemme” igen der hvor jeg egentlig er “hjemme”. Men sandheden er jo, at vi er hjemme inde i os selv ligegyldig hvor vi befinder os. I de senere år er kursen fundet, og det er den du møder her på bloggen.

Tilmeld mit nyhedsbrev

Indsæt noget beskrivende text her senere

[placeholder for nyhedsbrev]

1 + 10 =

Solist og underviser

Som solist er jeg kommet utrolig vidt og bredt omkring på mange af Europas kendteste scener og teatre, det var været og er stadig utrolig sjovt og lærerigt. I den forbindelse møder man også mange specielle, anderledes tænkende og vidunderlige kunstnere. Introduktionen af de 2 åndedrætstyper igennem Dr. med Hagena blev en stor omvæltning i mit liv, den forandrede min krop, stemme og mindset på blot få dage. Frem for alt oplevede jeg en stor optimering af den luft jeg havde til rådighed når jeg sang! Her startede et drive til at ville undervise i en viden som er alt for nyttig til ikke at blive brugt. Min erfaring som underviser i sang , krop og åndedrætsterapi spænder over 10 år nu. Jeg stiller den derfor til rådighed for dig der læser med, ligesom jeg selv og dem jeg underviser nyder gavn af det energi boost kroppen får igennem den rette vejrtrækning. Ønsker du at opleve dette på egen krop er du altid velkommen til at booke en tid. 

Lad os sammen dykke ned i Lisas Krop & Klang univers! Må bloggen inspirere, vejlede og opmuntre dig til mere energi og overskud i din hverdag.

God fornøjelse!

 

Skal vi samarbejde?

Nyeste blog post