Klangterapi

Scenekunster

Mindfullness anvendes derfor meget bredt af mange forskellige målgrupper

Som udøvende scenekunstner er man allerede fra starten konfronteret med “trolden” i maven som bare ikke vil falde til ro inden optrædener. Man finder meget hurtigt ud af, at det handler om at tæmme trolden, så man kan koncentrere sig om at udføre sit arbejde med fokus og i dyb koncentration.

I mange jobs er man på “nu”, og da “nu” ikke kan gentages er det vigtigt at være i stand til at formidle det man gerne vil uden at kroppen stresser for meget og gør sindet uklart.

Mindfullness anvendes derfor meget bredt af mange forskellige målgrupper. Det er en måde at skabe mere glæde og nærvær på derhjemme og en større succes på jobbet. Derfor er det så vigtigt at integrere i hverdagen, og når man ikke det, så ihvertfald inden man skal performe på jobbet.

 

Virker det så? Se her hvad nyere dansk forskning udtaler:
Vores undersøgelse viser, at mindfulness har en indvirkning på øvedes hjerner, der ser ud til at være grundlæggende anderledes end den, vi kender fra psykoterapi og andre medicinfri behandlingsformer. Mindfulness er muligvis et værktøj til at nå patienter, der ikke kan hjælpes på andre kendte måder,« siger den danske projektleder Janus Christian Jakobsen, der forsker i evidensbaseret medicin ved Copenhagen Trial Unit på Rigshospitalet.

Min erfaring er ligeledes “JA” det virker i høj grad. Det er ikke tilfredsstillende at rende rundt dagligt i en stresset tilstand, meditation giver indre styrke og sikkerhed i at hvile i sig selv. Mindfullness er blevet en succes på arbejdspladser! Når man øger sin evne til at bevare overblikket og forholder sig roligt i udfordrende situationer ja så taler vi om en optimering af det man kan yde på jobbet. Mange ting giver meget mere mening når man er den bedste udgave af sig selv.

Skal vi samarbejde?

Børn

Jeg har derudover en lang erfaring i at arbejde sammen med børn. Idag findes der så mange nye fancy diagnoser som vi ikke havde dengang jeg gik i skole.

ADHD & AHD er blot nogle få af dem som meditation kan hjælpe på.Skoletiden er blevet længere i de seneste år og grundlæggende føler flere og flere børn sig pressede.

Når man kommer til udskolingen er der endnu mere tryk på, og det er vigtigt for børn og forældre at vide, hvordan man takler presset. Set med mine øjne bør meditaion være en integreret del af undervisningen, så man allerede fra barns ben af kender et nyttigt værktøj til at skabe ro i sig selv.

Jeg underviser både på skoler og privat.