Kost

Skrevet af Jeanne Boll

18/05/2020

Grøn mirakel morgensmoothie!

Vidste du at bladselleri er en af de bedste måder at starte dagen på? Jeg starter selv med et glas hver morgen!  Anthony Williams har i flere bøger beskrevet hvor helbredende en virkning denne magiske drik har. Hvorfor:  Bladselleri er en af de mest anti inflammatoriske grøntsager der findes. Selleri indeholder også mineralsalte som er vigtige for at afbalancere centralnervesystemet.  Jeg selv har længe haft tendens til hovedpine og også her hjælper denne grøntsag da den alment hjælper imod hovedpine, depression. angst, forvirring og endda alzheimers. Listen er lang. Grundlæggende oplever mange mennesker der lider af kroniske sygdomme en klar forbedring ved at starten dagen GRØNT!

Sådan gør du: Skær bladsellerien i små stykker og fyld en halv smoothie flaske op og bland lidt vand i. Mix det sammen så det bliver en flydende drik. Drik smoothien ren på tom mave 1/2 time før din morgenmad så vil det også styrke din fordøjelse. Prøv det og meld gerne tilbage efter en måneds tid hvordan du føler dig tilpas med drikken.  Glæder mig til at høre fra dig!

Du vil måske også gerne læse dette indlæg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.